header image

Kozijnen

Kozijnen zijn weer een vak apart. Bij Rijpkema kan je kiezen uit hout, kunstof en aluminium. Ieder materiaal heeft natuurlijk zijn eigen voor- en nadelen. Maar zoals altijd bij Rijpkema, kwaliteit is gegarandeerd! Ben je er nog niet overuit waar je voorkeur naar uit gaat? Neem dan gerust contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

circle

Houten kozijnen

Wij werken met kozijnen van hardhout met het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk (hout uit verantwoord beheerde bossen, met aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn). Door een kwalitatief hoge eindafhandeling hebben deze kozijnen ook minder onderhoud nodig. Doordat hout zowel modern en klassiek is, maak je met hout altijd de juiste keuze.

circle

Kunstof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn te verkrijgen in vele kleuren. Je kan zelfs kiezen voor een bepaalde buitenkleur van het kozijn en een andere binnenkleur. Door te kiezen voor houtnerfstructuur creeër je een authentieke uitstraling. Onderhoudsvriendelijk, hoogwaardige kwaliteit en niet geheel onbelangrijk, door de productie en duurzaamheid van onze kozijnen een milieubewuste keuze.

circle

Aluminium kozijnen

Kozijnen van aluminium zijn elegant en degelijk. Ze zijn na een oppervlaktebehandeling in elke kleur leverbaar. Net zoals kunststof kozijnen zijn aluminium kozijnen vrij van schilderonderhoud. Het regelmatig afnemen van deze kozijnen is dus voldoende. Ook bij aluminium kozijnen heb je de keus de binnenkant een andere kleur te laten geven dan de buitenkant zodat de sfeer in je woning optimaal blijft.

sectionheading

glaswerk overlay
glaswerk overlay
glaswerk overlay
glaswerk overlay
glaswerk overlay
schilderwerk overlay