header image

Schilderwerk

Of het nu binnen of buiten is, schilderklussen kun je met een gerust hart aan de professionele vakschilders van Rijpkema overlaten. Door jarenlange ervaring met grote en kleine projecten kunnen we je helpen aan hoogwaardig schilderwerk, op een zeer klantvriendelijke manier. Ook zijn we jouw adviseur als het om kleurgebruik gaat.

binnenschilder

Binnen

Netjes en nauwkeurig vinden we eigenlijk vanzelfsprekend. Tientallen jaren ervaring en vakmanschap zorgen daarvoor. Maar zeker als het om binnenschilderwerk gaat, is niet alleen de kwaliteit maar ook de kleurkeuze van groot belang. Het bepaalt de sfeer van de woonomgeving. Wij zijn niet alleen échte vakschilders, maar ook jouw kleuradviseur.

binnenschilder

Buiten

Of het nu om je huis, je VvE-pand of je bedrijfspand gaat: het schilderwerk bepaalt hoe er naar het gebouw wordt gekeken. Vakmanschap, nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid staan bij al onze buitenschilderklussen centraal. We zetten altijd een extra stap. En ook hierin geven we graag deskundig kleuradvies.

Schilderwerk nodig?

Voor elke binnen- of buitenschilderklus, groot of klein, kun je bij Rijpkema terecht. Je kiest dan voor:

  • Kwalitatief hoogstand schilderwerk
  • Deskundig kleuradvies
  • Een milieuvriendelijke aanpak

Neem vrijblijvend contact op

Behalve in schilderen zijn we ook goed in veel andere werkzaamheden. Combineer je schilderwerk bijvoorbeeld met stucwerk of wandverzorging. Neem gerust vrijblijvend contact op.

sectionheading

glaswerk overlay
glaswerk overlay
kozijnen overlay
glaswerk overlay
glaswerk overlay
glaswerk overlay